Geschiedenis:

Het pand Keizersdijk 28/28 a heeft in de loop van de jaren diverse zaken gehuisvest. Zo was het vanaf 1911 een kantoor en tot eind jaren 60 vestigde zich er een boekhandel in het pand.

Begin jaren 70 zat er een kapsalon in en op 15 februari 1973 kwam snackbar annex broodjeszaak Broodje Piraat ( afgeleid van de El Pirato Bar ) onder leiding van Willem van Koppenhagen er in die destijds ook een discotheek, genaamd El Pirato Bar, op Keizersdijk 21 had. Een aantal jaren later is de snackbar overgenomen door Peter Rodolf.

Vanaf 7 februari 1980 werden mijn ouders de trotse eigenaren en besloten om naast de overheerlijke broodjes ook de bekende frieten en snacks in het assortiment op te nemen.

Daar mijn vader veel voor het verenigingsleven in Raamsdonk heeft betekend, was hij voor jong en oud een bekend gezicht en iedereen kende hem dan ook als Gerrit van Broodje Piraat. Tot 2001 heeft hij een bloeiende zaak opgebouwd met een grote en tevreden clientèle.

Vanaf 2001 heb ik het bedrijf van mijn ouders overgenomen aangezien mijn vader het rustiger aan wilde gaan doen. Gelukkig heb ik nog jarenlang op zijn steun kunnen rekenen. Tot op de dag van vandaag ben ik super trots dat ik het stokje heb mogen overnemen en we in de wijde omtrek een goede naam hebben en velen Broodje Piraat in het Bourgondische Brabant weten te vinden